7 ngjyrat që kur kombinohen me kafen ju bëjnë të dukeni “chic”

Sigurisht, ne të gjithë e duam ngjyrën e zezë sepse është më e lehta për t’u veshur! Hulumtimet tona tregojnë se edhe ngjyra kafe është po aq e kombinueshme.

Nëse e vishni me ngjyrat e nuancat e tjera të saj, si gështenja apo çokollata, nuk do të dështoni dhe do të dukeni e sofistikuar.

Kështu që nëse keni vendosur të dukeni e veçantë këtë vjeshtë atëherë duhet të zgjidhni këto ngjyra:

1. E kuqe e errët

 

2. Bojëqielli e ndezur

3. E zezë

 

4. Jeshile ushtarake

5. E bardhë qumështi

 

6. Rozë

7. Ngjyrë kamel