A e keni vijën e engjëllit mbrojtës në pëllëmbë?

A keni engjëll mbrojtës? Pëllëmba juaj mund të jetë në gjendje që t’ua tregojë përgjigjen e kësaj pyetje.
Palmistria është një art i lashtë në Indi. Nga atje, ai u shpërnda për në Kinë, Egjipt, Greqi dhe Evropë. Edhe pse shumica besojnë se ky lloj arti është një lloj paragjykimi, ka të tjerë që e konsiderojnë shkencë të lashtë.

Shumë doktorë dhe shkencëtarë kanë hulumtuar dhe kanë rënë në përfundim se duart kanë potencialin të tregojnë shumë për karakterin e një personi, shëndetin dhe gjendjen psikologjike, transmeton Gazeta Express.

Vijat e engjëllit mbrojtës janë të rralla, por shumë të fuqishme. Këto vija formohen në dorën e majtë, kur një anëtar i familjes ose shok i ngushtë vdes.