fbpx

Alarmante, 40 aksidente vetëm për një ditë

Vetëm gjatë ditës së djeshme, në tërë Kosovën kanë ndodhur 40 aksidente.
Policia e Kosovës, ka njoftuar se vetëm gjatë ditës së djeshme në tërë vendin kanë ndodhur 40 aksidente në komunikacion

Sipas Policisë, në mesin e këtyre aksidenteve 13 kanë qenë me lëndime dhe 27 me dëme materiale.

Fatmirësisht në këto 40 aksidente nuk ka pasur asnjë aksident me fatalitet.