Arrestohet ish- drejtori i ndërmarrjes ‘Pastrimi’, dyshohet për keqpërdorim të 200 mijë eurove

Skënder Tahiri, ish drejtor i Ndërmarrjes “Pastrimi” në Mitrovicë, është arrestuar para pak orësh nga Policia e Kosovës.

Ai dyshohet për keqpërdorim fondeve publike.

Siç mësohet bëhet fjalë për keqpërdorim të hiq më pak se 200 mijë eurove nga fondet publike.

Arrestimi i tij është bërë nga Drejtoria e Krimeve Ekonomike

Lajmin e kan konfirmuar Blic edhe nga Policia e Kosovës.

“Mund të konfirmojmë se Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, ka arrestuar nje peron në rajonin e Mitrovicës, lidhur me dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Për informacione tjera do të iu informojmë pas kompletimit dhe përfundimit të rastit.”