Babai ia bën iPhone gurin e varrit vajzës, çfarë fshihet pas telefonit që habiti të gjithë

Rita Shameeva vdiq në janar të vitit 2016 nga një shkak i panjohur megjithatë babai i saj, Rais Shameev vetëm kohët e fundit ka vendosur të ngrejë “memorialin” e çuditshëm.
Varri i vajzës së tij është në formën e një iPhone të zi dhe ka një imazh të vajzës si “screenshot”.

Prodhuesi i gurëve të varreve në këtë qytet, Ilgam Galliulin ka mohuar se është përgjegjës për dizajnin e varrit.

Ai ka thënë:

“Unë dhe babai realizojmë varre sipas porosive. Por këtë gur të pazakontë e kam parë javën e kaluar. Mendova se kisha halucinacione. Si është e mundur që krejt papritur një telefon amerikan të shfaqet në varreza? Madje një shumë i madh”

Më tej, ai ka vazhduar:

“Kam parë shumë varre, por ishte hera e parë që e pash një në formë të iPhone”