Balogun pajtohet të kalojë në RB Leipzig

Talenti i Arsenalit duket se nuk dëshiron që të qendrojë në Londër

Sipas Football Insider, Folarin Balogun është pajtuar që të transferohet në RV Leipzig.

Sulmuesi është thënë se ka arritur një parakontratë me klubin gjerman dhe do t’i bashkohet atyre në verë. Kështu, ai ka refuzuar kontratën afatgjate të cilën ia kishte ofruar Arsenali.