Bitcoini kalon 19 mijë dollarëshin për herë të parë në tre vjet

Kryptovaluta Bitcoin ka prekur shifrën e 19 mijë dollarëve të martën për herë të parë në gati tre vjetët e fundit duke iu afruar shifrës rekorde prej gati 20 mijë dollarësh.

Kryptovaluta më e famshme në botë u rrit për 160 për qind sivjet, duke u nxitur nga kërkesat e shumta dhe stimujt monetarë.

Vetëm në muajin nëntor, Bitcoini u rrit për më shumë se 37 për qind.