ÇËSHTJA KOMBËTARE, DHE ANTIKOMBTARIZMI I EDI RAMËS

Nga Beniamin Bakalli

Çështja kombetare është një çështje e cila çdo ditë lufton kundër kohës, si dhe kundër dashakeqësisë së fqinjeve tanë. Fenomeni i albanofobisë është një element tepër provokativ dhe i rrezikshem jo vetem kundër shqiptarëve por një problem gjeopolitik siç është stabiliteti i rajonit.

Politikat albanofobe që sot po ndërmerret kundër shqiptarëve kanë shprehje të gjerë mbi të gjitha në formë të fshehur, ndaj Tirana duhet të jetë teper vigjilente për të mbrojtur të drejtat e shqiptarëve në rajon si dhe kudo që ata ndodhen.

Nje politike nderveprimi midis shqiptarësh është ajo që mungon ndaj qeveria duhet të jëtë në shërbim të kësaj çeshtje.

Minishengja ballkanike është një sherbim që komunistat shqiptarë, ja bëjnë Serbisë
E keqja më e madhe që i ka ndodhur ndonjëherë Shqiperise është komunizmi