Depoja shembet si “domino” për disa sekonda

Ky është një moment dramatik kur një punëtor ka shembur tërë depon si domino kur ka përplasur pirunarin me njërin prej rafteve.

Videoja e incizuar përmes kamerave të sigurisë, shfaq shoferin duke u përplasur me raftin dhe pas shembjes fatmirësisht ka shpëtuar.

Nuk është e qartë se ku është bërë videoja, por shikuesit kanë pyetur se si ka shpëtuar shoferi nga kjo shembje e mallit në depo.