Deputeti kosovar publikon videon, me mëngjes i ‘shijon’ 10 kafe

Bekë Berisha, deputeti i AAK-së, deklaroi se i pinë 50 kafe gjatë ditës.

Mëngjese të zakonshme me punë dhe takime thotë se i ka Berisha, derisa ka treguar se për gjatë gjithë ditës, ai në total i pi rreth 50 kafe.

Deputeti nga Istog këtë e dëshmoi edhe përmes publikimit të një video.

Ai shihet teksa nuk ‘ngopet’ me expreso.

Shikoni pamjet:

Nëse nuk hapet video kliko këtu