Facebook mbyll e zyrës në Seattle, pasi një punëtore u prek me koronavirus

Facebook ka njoftuar se një kontraktuese që punon në selinë e tyre në Seattle ka testuar pozitiv për koronavirusin, pasi sëmundja vazhdon të përhapet në shtetin Washington.

Punonjësja ishte e fundit në zyrën e gjigantit të mediave sociale në Stadium East në Seattle më 21 shkurt

https://www.facebook.com/EBGiftShop


Kompania paralajmëroi pjesën tjetër të fuqisë punëtore të Mërkurën në mbrëmje dhe njoftoi se zyra do të mbyllet javën tjetër deri në të paktën 9 Mars.

Punonjësit gjithashtu inkurajohen të punojnë nga shtëpia për pjesën e mbetur të muajit.

Zëdhënësi Tracy Clayton tha në një deklaratë: ‘Një kontraktori me qendër në zyrën tonë të Stadiumit East është diagnostikuar me COVID-19. Ne i kemi njoftuar punonjësit tanë dhe po ndjekim këshillat e zyrtarëve të shëndetit publik për të dhënë përparësi në shëndetin dhe sigurinë e secilit.