Faruk Nura uron Pashkët katolike

Kryetari i deges se AAK-se ne Viti, Faruk Nura ka uruar besimtaret katolik me rastin e dmfestes se Pashkeve.

Ky eshte urimi i plote i z. Nura:

Te nderuar besimtar katolik, pranoni urimet me të mira me rastin e Festës së Pashkëve. 

Ju uroj që ta kaloni në paqe, lumturi e harmoni me familjet dhe më të dashurit tuaj.

Gezuar për shumë mote!

Faruk Nura

Kryetar i degës së AAK-së në Viti

Zv/ ministër i Diasporës dhe Investimeve Strategjike