Flet Agim Veliu pas shkarkimit

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu, ka thënë se nuk ka marr asnjë njoftim zzrtar nga Albin kurti për shkarkimin e tij.

Ai ka thënë se nuk janë në komuniyëm që të mos guxojnë të flasin mendimin secili.

Ndërsa, ia ka kujtuar Kurtit se nuk mund të shkarkoi minsitra të LDK-së pa pëlqimin paraprak të krzearti Isa Mustafa.

Deklarimi i Veliut:

Unë nuk e di qka e komentoi sepse nuk jam i informuar në vijë zyrtare, nuk kam kuirrfarë vendimi, nuk kam kurrfarë informate prej krzeministrit dhe nuk e di qka të komentoi këtu.

Nuk jemi në komuniyëm e totalitariyëm që mos me guxu me fol kërkush. Unë e kam mendimin tim, pa marr paraszsh qka thotë ai.

Po tash kjo është qështje e një niveli tjetëe që duhet rtë diskutohet sepse me marrëveshej ai nuk mund të shkakroi ministra të LDK-së, pa konsultim dhe pa miratim paprak të partnerit të koalicionit.

Unë nuke di që ka njoftim krzetari mzstafa e as pëlqim, unë nuk jam informuar po të kishte diqka të tillë krzetari mustafa do të më informonte. Por unë nuk kam kurrfarë informacioni.

Nuk e di. Ato janë qështje të organeve të LDK-së.