Galaxy Z Fold 3 mund të ketë tre ekrane

Galaxy Z Fold 3 mund të shfaqë jo më pak se tre ekrane të veçanta, pasi Samsung duket se është duke i shtuar një tjetër ekran.

Duket se tashmë kompania po punon për një telefon inteligjent me tre ekrane, dhe pritet të quhet Galaxy Z Fold 3

Lloji i teknologjisë së ekranit të parashikuar për konceptin duket se sillet rreth efikasitetit të baterisë.

Duke pasur parasysh mënyrën se si Samsung po i ‘mbaron’ mënyrat delikate të lakimit të ekraneve për vite me radhë, duket e besueshme se mund të jemi duke parë një evolucion të ekraneve të saj të lakuar të telefonave inteligjent.

Tashmë ne mund të shohim telefona inteligjentë me ekrane të ndryshme, sepse duket se ne po i shterojmë mundësitë që i kemi tash në dispozicion, dhe po shkojmë drejtë telefonave të zgjuar me më shumë ekrane dhe forma nga më të ndryshmet.