fbpx

Gent Cakaj krenar me fjalimin e kryministrit Rama, mbështetje Kosovës në OKB

Gent Cakaj është krenar me fjalët e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.

Sipas një postimi në facebookm, Cakaj ka thënë që kryeministri i Shqipërisë e ka mbështetur pakursyer Republikën e Kosovës, qoftë ndaj Serbisë për mosnjohjen ende të Republikës së Kosovës dhe qoftë ndaj BE-së për mosliberalizimin e vizave për popullin e Kosovës.

Ky është postimi i plotë i Gent Cakaj:

Krenar me fjalën e Kryeministrit të Republikës të Shqipërisë, Edi Rama, në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të…

Posted by Gent Cakaj on Friday, September 27, 2019