Gold AG me urim të veçantë për Halil Kastratin me rastin e ditëlindjes së tij

Halil Kastrati sot ka ditëlindjen.
Hoxha dhe humanisti, Halil Kastrati, sot mbushi 44 vite jetë

Ishte reperi Arian Agushi i njohur ndryshe si Gold AG ai i cili nëpërmjet postimit të një fotografie në Facebook ka zgjedhur disa fjalë zemre për ta uruar hoxhën, njëherësh mikun e tij.

Në vazhdim ua sjellim statusin e plotë të Goldit, pa ndërhyrje:

URIME DITËLINDJEN VËLLA, TY T’KA HIJE EDHE SHQIPONJA SE JE KRENARI E KËTIJ POPULLI QË PETK E KA KËTË FLAMUR.T’PAÇIM EDHE SHUMË E SHUMË VITE SE TI JE SHPRESË E SHUMË NEVOJTARËVE ❤️ AJ LLOV JU HABIB.