Hadërgjonaj lë përfundimisht Zvicrën për Kosovën

Më në fund shuhet kurreshtja. Futbollisti shqiptar, Florent Hadërgjonaj ka vendosur që të përfaqësoj Kosovën.

Sipas burimeve të afërta futbollistit, 24 vjeçari ka ndarë mendjen dhe do ta lë Zvicrën për Kosovën.

Megjithatë merr vesh që Hadërgjonaj nuk do të jetë i gatshëm për ndeshjen e parë kundër Bullgarisë, por do t’i bashkohet Kosovës në qershor për ndeshjet ndaj Malit të Zi dhe Bullgarisë.