Hajnat i hyjnë në lokal, i hedhin sprej në sy dhe ia vjedhin pazarin ditor një punëtoreje në Prishtinë

Në Prishtinë është raportuar një vjedhje në rrugën “Enver Maloku”.

Përmes raportit 24 orësh, policia thotë se një grua është sulmuar nga hajnat.

“Ajo ka raportuar se deri sa ka qenë duke punuar në një lokal, dy persona të armatosur dhe të maskuar (maskë dhe kapelë) kanë hyrë në lokal dhe i kanë hedhur sprej në sy, nga lokali kanë vjedhur pazarin ditor në vlerë 100 € dhe çantën e saj në të cilën përveç dokumenteve ë saj kishte edhe 40 €”, thuhet në raport.