Heqja e flamurit kombëtar në Koshare, kosovarët largojnë flamurin serb në Leposaviq

Flamuri kombëtar u largua para pak ditësh nga Kulla e Vrojtimit në Koshare, nga një prift serb. Dy kosovarë i janë kundërpërgjigjur atij, duke e larguar flamurin serb në Leposaviq.
Nuhi Bashota dhe Florim Morina kanë shkuar të shtunën në Leposaviq, për ta larguar flamurin serb.
Këtë e kanë bërë të ditur vetë ata, përmes një postimi në Facebook.
“S’më la ndërgjegjja pa iu përgjigjur priftit serb, shkova ne Leposaviq dhe ua hoqa flamurin e çetnikëve serb, për Flamurin Kuq e Zi me Shqiponjën dy krenare e kallim edhe Beogradin”, kanë shkruar ata.