Ja çfarë thotë Adrola Dushi për këngën e Fifit dhe Mc Kreshës

Kënga e Fifit dhe Mc Kreshës “Psikopatja jote”, u pëlqye tejet shumë nga publiku.
Së fundmi, faqja e njohur “Artistët shqiptarë”, ka kërkuar nga fansat të japin vlerësimet e tyre nga 1-10 për këngën e re të dy artistëve.

Mirëpo, ajo që tërheq vëmendje është komenti i modeles shqiptare, Adrola Dushit e cila e vlerëson me notë maksimale këtë këngë.