‘Kafeneja jonë’ po rikthehet

Aktorja, Teuta Krasniqi ka dhënë lajmin e gëzueshëm për serialin “Kafeneja jonë”.
Aktorja e njohur shqiptare, Teuta Krasniqi ka bërë të ditur se seriali “Kafeneja jonë” do të rikthehet

“Kafeneja jonë po rikthehet”, ka shkruar ajo.

Kanë kaluar më shumë se pesë vite qysh nga pauza e këtij seriali, i cili pëlqehej mjaft shumë nga publiku.

Madje, lirshëm mund të thuhet se ishte një nga serialet më të shikuara në vendin tonë.

E tani presim të shohim ndryshimet që do të bëhen dhe aktorët që do vijnë në këtë rikthim të tyre.