KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet

KEDS njofton qytetarët se për shkak të punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës në disa zona.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

14.07.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Pejë

1.TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi: 50000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqësor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja: Pastrim i rrjetit, ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

Prizren

1.Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapça (Kodi: 30036009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rapça e Ulët, Rapça e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërsteci i Ulët, Kësteci i Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Përforcimi i përçuesve nëpër fusha dhe ndërrimi i izolatorëve.

Ferizaj

1.Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvc,i Gushterica e Epërme dhe Shushica.

Arsyeja: Shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

Mitrovicë

  1. TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10KV Prekazi (Kodi: 74000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnicë dhe Lubavec.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10 kV në shtyllën e re, tërheqja e përçuesve të lakuar dhe montimi i distancuesve në TS Taraxhë.

Gjilan 1. Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tuxhevcë (kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevcë, Dogana- kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqarë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV- degëzimi Gmica 2.

Punime në projekte investive

15.07.2020

Prishtinë

1. Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi (një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2. TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: rr.Skënderbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

3. TS 35/10kV Fushë-Kosova I nga dalja 10 kV Udhëkryqi kabllovik do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Milaim Kastrati (Kodi: 10012002118) nga ora 09:00 – 12:00.

Vendet: rr.Nëna Tereza një pjesë.

NS 10/0.4 kV Molla e Kuqe (Kodi: 10012002092) nga ora 09:00 – 12:00.

Vendet: rr.Besa- Besë, një pjesë.

NS 10/0.4 kV BH Home (Kodi: 10012002214) nga ora 09:00 – 12:00.

Vendet: rr.Besa-Besë, një pjesë.

NS 10/0.4 kV Atdhe Kabashi (Kodi: 10012002174) nga ora 09:00 – 12:00.

Vendet: rr.Besa Besë, një pjesë.

NS 10/0.4 kV Bali Kabashi -CIMA shpk 2 (Kodi: 10012002204) nga ora 09:00 – 12:00.

Vendet: rr.Hajrulla Zymi një pjesë.

NS 10/0.4 kV Cima shpk.-B.Kapashi (Kodi: 10012002185) nga ora 09:00 – 12:00.

Vendet: rr.Dardania, një pjesë.

Arsyeja: seleksionimi i kabllos.

4. TS 35/10kV Fushë- Kosova II nga dalja 10 kV Pozhegu do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Hamdi Genci “ALFEST” (Kodi: 15018016196) nga ora 09:00 – 12:00.

Vendet: rr.Dardania, një pjesë.

NS 10/0.4 kV Shpk.”CIMA” (Kodi: 15018016157) nga ora 09:00 – 12:00.

Vendet: rr.Hajrulla Zymi, një pjesë.

NS 10/0.4 kV Shpk.”CIMA” (Kodi: 15018016123) nga ora 09:00 – 12:00.

Vendet: rr.Dardania dhe rr.Nëna Tereza, nga një pjesë.

Arsyeja: seleksionimi i kabllos.

Ferizaj

  1. TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi: 40041004) nga ora 09:30 – 16:00.

Vendet: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC-ja dhe ndërtesa e TMK-së.

Arsyeja: Demontimi i kabllos ekzistuese dhe punimi i tri kokave kabllovike.