Kështu duket Karaçeva pas aksionit të mbrëmshëm të policisë

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Eman Rrahmani ka postuar disa fotografi nga shembja e objekteve ilegale në Karaçevë pas ndërhyrjes së policisë në këtë zonë.

Ai ka thënë se angazhimi qytetar ka nxitur aksionin e mbrëmshëm, dhe bashkë me kazinot duhet të largohet edhe qeveria

“Deri dje qendër e bixhozit, prostitucionit, kontrabandës, shitjes së narkotikëve. Sot e rrënuar. Gjërat mund të ndryshohen edhe brenda orëve.

Aktivizimi qytetar, angazhimi politik detyron çdo pushtet të veproj, madje edhe atë ilegal. Bashkë me kazinot e prostitucionin duhet të largohet edhe kjo qeveri ilegale”, ka shkruar ai në Facebook.