Kush e sheh këtë grua në Prishtinë, le të paraqitet në këtë numër

Një grua e moshës 59-vjeçare është zhdukur që nga data 6 nëntor 2019. Familja e saj po kërkon ndihmë.

Herën e fundit kur dëshmitarët e kanë parë atë, ka qenë ora 17:00 te përmendorja, afër varrit të presidentit të ndjerë Ibrahim Rugova.

Familja thotë se gruaja ka dalë nga shtëpia rreth orës 16:00 dhe prej asaj kohe nuk dinë më asgjë për të.

“Ka të veshura një palë tuta (trenerka) ngjyrë hiri, një palë atlete sportive dhe një jelek të zi”, kanë thënë ata

Kushdo që e sheh gruan në foto lutet që të kontaktojë në numrin e telefonit +38344226678