LDK nuk i ka votat e PDK-së

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Bedri Hamza ka thënë se deputetët e PDK-së nuk do ta përkrahin Qeverinë Hoti.

Hamza një ditë më parë ka thënë se deklaratat e PDK-së kanë qenë të qarta dhe nuk kanë ndryshuar as tani.

“Deklaratat e Partisë Demokratike të Kosovës kanë qenë të qarta gjithmonë, kanë qenë konsistente. Ne prej fillimit e kemi deklaruar rolin tonë që do të jemi në opozitë edhe e kemi deklaruar që nuk do ta përkrahim Qeverinë e cila do të votohet”, tha Hamza

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka vendosur që seanca për votimin për Qeverinë Hoti të mbahet sot në ora 11:00.