Lutë Karadaku, veshja speciale e kryetarit të Gjilanit për 12 vjetorin e pavarësisë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në prag të 12-vjetorit të pavarësisë së Kosovës është veshur me veshje kombëtare.

Në një fotografi të publikuar nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Gjilan, Haziri shihet i veshur me tirqi.