Majlinda Zeka ‘bëhet’ nuse, kështu i rri dallama

Majlinda Zekës po i shkon shumë dallama.
Ish e dashura e reperit Majk, Majlinda Zeka, u bë e njohur për publikun pas lidhjes së shkurtër që e pati me të.

Mirëpo nuk ishte vetëm kjo arsyeja se përse emri i saj së fundmi ishte shumë i komentuar.

Ajo dhe Majk ishin ngacmuar me fjalë nëpërmjet Instagramit për djalin e tyre dhe të dy u ankonin se nuk po kujdeset tjetri mjaftueshëm për të.

Majlinda në Instagram publikon shpesh edhe foto të djalit por jo vetëm. Së fundmi e ka ndarë me ndjekësit e shumtë një të veten në të cilën shihet se ka veshur dallama dhe i shkon shumë.

Faktikisht bazuar në imazhin, ajo është veshur si nuse vetëm për reklamë.

https://www.instagram.com/p/BsVvfp7APwQ/?utm_source=ig_web_copy_link