Mamaja e 4 djemve në përfundon në spital me helmim gjaku pasi nuk e kuptoi se çfarë i kishte ndodhur

Një nënë e katër fëmijëve zbuloi një shenjë të kafshimit të kuq me një pamje flluskë me qendër në këmbën e saj.

Por ditën tjetër, ajo nuk mund ta vinte këmbën posht e te peshnte mbi të dhe e kuptoi se vendi ishte infektuar.

Shkoi tek mjeku i saj, i cili i dha antibiotik. Pas dy ditësh ajo kishte ndryshuar ngjyrën, duke u fryrë, kështu që shkoi në spital dhe e pyetën nëse kishte ndejtur jashtë.

Lauren Boddy u kafshua nga një merimangë në shtëpinë e saj. Dy ditë pas kësaj, ka pasur temperaturë të lartë dhe shkoi në spital dhe bëri rrezet për të kontrolluar për infeksionet e eshtrave dhe u testua për helmim me gjak dhe u fut në operacion ku hoqi pjesën e infektuar.

Ajo pranoi se është më e frikësuar nga merimangat madje edhe ato të voglat. Pas incidentit ajo ka humbur një pjesë të këmbës së saj.