Mblidhet bordi i Telekomit, pritet shkarkimi i kryeshefit dhe drejtorit financiar

Është mbledhur bordi i Telekomit të Kosovës. Gjatë kësaj mbledhjeje pritet të shkarkohet kryeshefi i Telekomit, Bedri Istrefi dhe drejtori financiar, Armand Osaj.

Pjese e kësaj mbledhjeje sipas informacioneve pritet të jetë edhe ministrja e MEPTINI-s Rozeta Hajdari.

Ndërkaq pjesëtarë të Policisë së Kosovës janë duke qëndruar afër objektit të Postës. Merret vesh se policia ka shtuar praninë e saj për shkak të situatës së tensionuar në këtë mbledhje.