Mbrojeni lëkurën duke pirë çaj të zi

Çaji më i shëndetshëm për ju është ai që dëshironi ta pini çdo ditë.

Ky përkufizim është më së shumti i shprehur në Perëndim, për ata çaji më i shëndetshëm është çaji i zi.

Megjithatë, çaji i zi është unik dhe dihet se është veçanërisht i dobishëm për qëllime të caktuara shëndetësore

Nëse e përdorni çajin e zi do të keni përfitime për lëkurën tuaj, pasi ju do e ushqeni atë me vitaminat B2, C dhe E, po ashtu edhe me magnez, kalium dhe zing.

Pos kësaj ju nuk do të keni shumë rrudha në fytyrë pasi ai do t’i parandalojë ato.