Me plis në kokë e flamurin në shpinë, Luana Vjollca uron Pavarësinë e Kosovës

Moderatorja e njohur nga Shqipëria, Luana Vjollca përmes një postimi në Instagram shihet me plis në kokë dhe me flamurin shtetëror të Kosovës në shpinë.
“Gezuar Pavarësinë, Kosova jonë!”, ka shkruar ajo.
Luana ndau edhe pamje edhe nga një prej koncerteve të saj, që e kishte mbajtur viteve të kaluara, pikërisht me rastin e Ditës së Pavarësisë së Kosovës.