Mërgimja, dashuria për muzikën

Zë i pastër dhe dashuri për muzikën. E qiltër dhe e dashur, Mërgime Emini mbetet edhe më tej njē këngëtare që me zërin e saj mrekullon.
Artistja Shkupjane Mërgimja, pavarësisht obligimeve vazhdon të jetë prezente në skenën tonë muzikore me këngë të përzgjedhura popullore.
“Kam realizuar disa spote në projektet për vitin e ri 2020 me produksione të ndryshme, këngë që mē kan fjetur në shpirt” thotë Mergimja.
“Kam shumë projekte, por më shumë jam e fokusuar tek dasmat dhe ahengjet e ndryshme familjare. Kosova mbetet vendi i preferuar për muzikën që kultivoj” shton ajo.
“Kam shumë kërkesa nga adhuruesit dhe jam e knaqur”