Mustafa deklarohet pro kthimit të Vjosa Osmanit në LDK: Kurrë s’ka pasë arsye që të largohet

Kryetari i LDK’së, Isa Mustafa ka thënë se nuk do të kundërshtonte një kthim të Vjosa Osmanit në parti.

Mustafa thotë se edhe njerëz të tjerë para Osmanit ishin larguar e kthyer pastaj në LDK.
’Ne kemi praktiku edhe më parë që njerëzit të shkonë dhe t’i pranojmë që të kthehen. Kemi Nexhat Dacin. S’kam asnjë kundërshtim që zonja Osmani të kthehet në LDK dhe kurrë s’ka pasë arsye që ajo të largohet kështu sic është larguar. Se kemi përjashtuar. S’ka pranu që Hoti të zgjidhet kryeministër dhe kjo ka qenë arsyeja pse e kemir espejktuar një dispozitë të statusin, por nuk e kemi përjashtuar’’, ka thënë Mustafa në një emision shqiptar.
Ai mendon se Osmani mund të garojë me iniciativë qytetare por që nuk e di nëse e ka të regjistruar në KQZ.