Mustafa për Vjosa Osmanin: Nuk po merremi me të, s’është rasti i parë i largimit nga LDK

I pari i LDK’së Isa Mustafa ka folur për mundësinë e formimit të një liste apo partie të re nga ana e Vjosa Osmanit, ish-kandidate e LDK’së për kryeministre.
“Ajo dëshiron që të themelojë listën ose parti. Është çështje e vlerësimeve të saj. Në qoftë se i ka vlerësimet e mira, të bazuara mund të ketë sukses”, thotë Mustafa.
Thotë se mes tyre nuk ka hatërmbetje dhe se largimi i Osmanit nga kjo parti nuk do të shënonte rastin e parë për partinë e themeluar nga Ibrahim Rugova.

“Jo s’kemi (hatërmbetje) sepse nuk guxojmë të kultivojmë marrëdhënie të hatërmbetjes. Në politikë kur hyn njeri hyn me një bindje politike dhe atë bindje që e ka zonja Osmani mund ta çojë më tutje kështu që nuk shohim asgjë të keqe në këtë aspekt’, tha Mustafa për RTK’në.
Por pse Osmani po e braktisë LDK’në?
“S’jemi marrë me ato analiza sepse nuk e konsiderojmë nevojë të merremi me to. Në politikë ndodhin ndarje. Në LDK s’është rasti i parë”, shtoi ai.
“S’po merremi me të fare. Nëse ka sukses i dëshiroj sukses”, përfundoi Mustafa.