NASA paralajmëron për asteroidin që mund ta godasë tokën para Vitit të Ri

Një asteroid masiv është vendosur të godasë Tokën në shpejtësi prej 32.000 km/h një dit pas Krishtlindjeve.
NASA tha se po monitoronte shkëmbin e hapësirës 95 metra dhe zbuloi se po kalon mjaft afër Tokës

Por, agjensia hapësinore tha se kishte një shans të vogël për shmangie nga rreziku përgjatë Krishtlindjeve.

Asteroidi – i quajtur 2018 XE4 – është vendosur të shkatërrojë rreth 1.2 milion kilometra të Tokës.

NASA është gjithmonë nën presion për të gjetur mënyra për të ndalur një shkëmb të hapësirës që synon të shkatërrojë planetin.