Njihuni me ‘Shqiptarin e zi’ në rrjetet sociale, është nga Kameruni

Ka lindur mija kilometra larg territoreve të banuara më shqiptar.

Por, ndonëse nga Kameruni i largët i Afrikës, e më pas duke jetuar në Zvicërr, ai veten e ka filluar ta quaj Shqiptari i Zi, nofkë kjo të cilën ia ka lënë vet vetes.

Kështu së paku mund ta gjeni ate në rrjetin social Facebook dhe rrjete të tjera sociale.

Videot e tija janë bërë hit, shpërndarja është bërë virale sidomos ndër shqiptarët dhe siç mund ta dëgjoni shqipen e flet bylbyl.

Ky kamerunas quhet Dominique Ambah.