Operacion i gjerë i policisë në Ferizaj

Një operacion i gjerë i Policisë së Kosovës është duke u zhvilluar në Ferizaj.

Operacioni ka nisur në mëngjes dhe po vazhdon edhe në këto qaste

Burimet kanë treguar se shumë policë janë shpërndarë në lokacione të ndryshme dhe po kryejnë detyrat e marra nga eprorët.