Orari i reduktimeve me energji elektrike

KEDS-i, të enjten, ka bërë të ditur orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 29.09.2018 në TS 35/10 kV Mazgit do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Brreznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma, Al Petrol .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Më 29.09.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja e ndërprerjes: Promontimin e rrjetit

3.

Më 28.09.2018 në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërpritet:

TS 10(20)/0.4 kV Hoxhovit 2 (Kodi:14000009085) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases

4.

Më 29.09.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritje të shtyllave të betonit të TM.

5.

Më 29.09.2018 në TS 35/10 kV Mazgit do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Lumi I Madh (Kodi: 15019009) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e LP në fjalë nga Stabilimineti shpërndarës i rivendosur në kuadër të projektit ZPRRD 2017

6.

Më 01.10.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci Gushterica e epërme Shushica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni – pastrimi i trases

7.

Më 01.10.2018 në TS 35/10 kV Koliqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (Kodi: 14016004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë në Lp 10 kV

8.

Më 01.10.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i Mbrojtjes Rele.

9.

Më 01.10.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Hajvalia (Kodi: 10014002) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Hajvalia

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i Mbrojtjes rele.

10.

Më 29.09.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Hajvalia (Kodi: 10014002) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Hajvalia

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i Mbrojtjes Rele.

11.

Më 01.10.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1((Kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashtine e ulët .

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizim të trafostacioneve

12.

Më 01.10.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Graqanica 1 (Kodi: 10014004) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Graqanica 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i Mbrojtjes Rele.

13.

Më 01.10.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Vragoli (Kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion në LP

14.

Më 01.10.2018 në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq, Ballovci .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion në LP

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 29.09.2018 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi:30034003) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trases.

2.

Më 30.09.2018 në TS 110/10 kV Prizren lll do të ndërpritet.

Trafo fusha 2 prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak, Lagje Gurishti, Petrovë,Lagje Arbana, Kfori Gjerman Prizeren, Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e epërme, Lubinje e ulet, Gornja selle, Mushnikove, Ts Prevalla,HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e bardhe, Sredska, stajkovc, Bogoshevc, Drajqiq, Armata Popullore, Banesat, Asdreni, Mostari, Durmish Asllani, Adem Jashari, Edit Durham, Preveza,Murat Kabashi, Srebrenica, Manush Berisha,Mehmet akif Ersoj, Mbreti Agron, Mbreti Bardhyl, Bekim Muhaxheri, Behajdin Hallaqi, Ersan Mazreku, Leskovci,Pellazgët, Agron Bytyqi, Fahredin Hoti,Ukë Bytyqi, Fadil Balaj, Elena Gjika,Beteja e Kabashit, Janina, Ahmet Prishtina, Flamuri, Meriman Jakupi, Dalmatët, Qazim Berisha(banesat), Rexhep Kabashi, Muhaxherët, Bazhdarhane, Fan Noli, Albulena.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i pozitave të ndarësave dhe ndërprerësave

3.

Më 01.10.2018 në TS 110/35/10 kV Prizren 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi:30000015) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trases.

4.

Më 29.09.2018 në TS 35/10 kV Zhuri do të ndërpritet:

• Dalja 10 kV Hoqa e qytetit (Kodi:30035005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur,Vlashnjë,Poslishtë.Nashec,Muradem,Lubiqevë,Leskovec,Kobajë,Jeshkovë,Hoqë e Qytetit,Grazhdanik,Billushë,Afariste:Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”,Betonjera “Vellazrit e Bashkuar”,Billushë “Pompa e Ujit”,Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të TM .

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 01.10.2018 në TS 110/10 kV Deqani do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e përquesit.

2.

Më 01.10.2018 në TS 110/10 kV Deqani do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i madh, Vranoci i vogel, Barani i ulet, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani .

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TSSH të ri dhe vendosja e konzollave.

3.

Më 01.10.2018 në TS 35/10 kV Peja ll do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi, ndrimi I izolatorve dhe shtrengimi I rrjetit.

4.

Më 01.10.2018 në TS 35/10 kV Isniqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Zukaj (Kodi: 53057001) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gani Imeraj, “Lika Trade” Sali Likaj, Isniq- Zukaj dhe Januzaj, Farika e pompave.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i Mbrojtjes Rele.

5.

Më 01.10.2018 në TS 35/10 kV Isniqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Parketarja (Kodi: 53057002) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Parketarja.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i Mbrojtjes Rele.

6.

Më 01.10.2018 në TS 35/10 kV Isniqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Demhalilët (Kodi: 53057003) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Demehalilët I, Demehalilët II, Ntp Stina Sadik Gjikokaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i Mbrojtjes Rele.

7.

Më 28.09.2018 në TS 110/10 kV Peja ll do të ndërpritet.

Trafo fusha 1 prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla, Interexi dhe Pompae derivateve Kastrati, Ibrahim Haxhite, Lumbardhi, Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat, Dusha, Mugosh, Dardania 1 Dardanija 3 . Dardanija 4, Kosovatransi, Ramiz Sadiku 1 dhe 2, TS 8/2, Hamam Xhamia, Buçuku -kompleks banimi, Qendra zejtare, Hazba 2, DD I, DD II, TS 8/1,

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Skades.

8.

Më 28.09.2018 në TS 110/10 kV Peja ll do të ndërpritet.

Trafo fusha 1 prej orës 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qendra e qytetit, Qyteti (nje pjese), Qarshia e Gjate, Kompleksi banesorë “ Beke-Zeka, Rr.TMK-së nga Shtëpia e mallrave deri te Universiteti Haxhi Zeka,Qerdhja e fëmijëve, banesat e pensionerëve,Lagja rreth Kullës së Pashës,banesat Selman Uka, Benzines Raushiq.Tregu Raushiq.Jasiqi2.Jasiqi1.Banja.Mulliri jusaj.Molika kontroll tek.Jakup Beqaj.Asfallti.Ideal vokshi.Te billepoja.Dardanija2.Dardanija1.Dardanija7.Dardanija4, Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi, Kombinati, Dardanija III,

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Skadës.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 01.10.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Banja (Kodi: 82082008) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rr.602 Gjergj Kastrioti – Skenderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë, Gajrak.

Arsyeja e ndërprerjes: Arsyeja e ndërprerjes: vendosjes së konzollave për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi I Rrjetit 2018“, LOT 7 Gjakova.

2.

Më 01.10.2018 në TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi: 81000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion I LP + Pastrim Trases.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 29.09.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Pozhorani (Kodi: 61065014) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kufca, Makresh, Stanishor, Strazha.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e LP te shkolla në Pozhoran .

2.

Më 01.10.2018 në TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-BENTAKOSI I RI, gurthysi-MOGILLTE, fabrika -UJSJELLSIT dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion I Lp.

3.

Më 01.10.2018 në TS 35/10 kV Gjilani l do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Dalja e 5-it (Kodi: 60060005) prej orës 24:00 deri në ora 02:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zyrat e KEDS-it, Tregu i Gjelbërt, Shtëpia e mallrave dhe Bazeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion I Lp.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 01.10.2018 në TS 110/35kV Shupkovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi:71074001) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases.

2.

Më 29.09.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ibër Lepenci (Kodi:7300012) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Ibër Lepencin

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 01.10.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Janjeva,Shashkovci,Akllapi,Terbuvci Gushterica e eperme Shushica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion -pastrim i trases