Nëna shqiptare: “Pas 22 vitesh martes, Zoti më dhuroi një djalë, kush më uron Zoti i dhashtë atë që i mungon”

Në grua Kosovare ka publikuar një fotografi te djalit te sapo lindur, ku Zoti i dhuroi një fëmijë pas 22 vitesh martës, vu.ajtje, dë.shpërimit, iu dhanë fund sot me ketë lindje ndërsa
Nena shprehet shumë e lumtur për ketë.
“Jam shumë e lumtur, gëzim ma te madh s’kam pas asnjëherë as nuk do te kem besoj, veq fuqia e Zotit na beri me fëmijë” thote gruja e cila ka dashur qe te mbetej anonime ne postimin dhe lutjet e saja.
“Gati e kishim humbur shpresën por kurrë nuk jemi dorëzuar sepse e kemi dite ku me u mbështet dhe mbeshtetja te Zoti ishte mbeshtetja me e mire” thote ajo.