Përfitimet shëndetësore të specit të kuq

Doktoresha Karen Roth ka hulumtuar për përfitimet shëndetësore të specave të kuq, të gjelbër dhe të verdhë.

Rezultatet e hulumtimeve të saj janë me të vërtetë të habitshme.

Sipas saj, një spec i kuq ka dhjetë herë më shumë beta karotinë se sa specat e gjelbër dhe dy herë më shumë vitaminë C se një portokall.

Kjo perime veç të tjerash është një mbrojtës i syrit.

Shikoni videon për të mësuar më shumë për specin e kuq, i cili del të jetë më i rëndësishmi ndër perimet e këtij lloji.