Propozohet heqja e orës policore në Maqedoni

Koordinatori i Shtabit të Krizës për COVID-19 ka pranuar rekomandimet e Komisionit për Sëmundje Infektive për zbutjen e masave kudër coronavirusit, duke filluar nga 16 qershori 2021.

Nga atje propozojnë:

– të hiqet ora policore,

– të gjitha ngjarjet organizative në hapësira të hapura mund të organizohen me kapacitet deri në 1.000 persona dhe përdorim të hapësirës deri në 50%.

– hiqet kufizimi i 100 personave në dasma.

Për rekomandimet Qeveria do të diskutojë dhe vendos në seancën e radhës