Punime në rrjet, KEDS paralajmëron ndërprerjet e rrymës

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit:

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Prishtina 1(Kodi 100000) do të ndërprehet daljet 10 kV prej orës 02:00-07:00:

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika, Ambasada Amerikane, Fabrika Amortizatorët, KFOR-I Hungarez, Spitali Medikus, Tregu me Shumice, Betonjerka, Lagjja Kalabria (nje pjese), Ministria e FSK-se, Narteli, Banesat e Exclusive, Banesat Konaku, Lagjja Kalabria, Eulex, Aragoniti, Fakulteti i Bujqesise, Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK , Bercom, Simetronix, Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor, Buçaj,, Rekalit, Komuna obj. e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-it, MAP-AKI, ambasada Amerikane, ENK invest grup, Banesat e arabëve, Jumco dhe Amortizatorët.

Dalja 35 kV Prishtina 2 (Kodi: 100100) prej orës 00:00 – 02:00

Vendet: Enti Higjenik, Spitali Amerikan, Forenzika TMK-1, Furra -Zona Industriale, Don Bosko, Policia, Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjës Kalabria – banesat e Arabëve), Veterniku 1, Lagjja Emshiri (një pjesë), Valoni petroll.Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom pezho, Panorama, Internation helth center, Lagjja Logreta, Albert Rudari, Bt. Luli, Betonjerka, Objekti i ish-Tjerrtores, IPKO, Drejtoria-Batllava dhe Excluzivi.

Dalja 35 kV Badovc (Kodi: 100140) prej orës 00:00 – 02:00

Vendet: Qyteza Pejton, Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja, Minierat Kishnicë, Bejta komerc Kishnicë, Minierat Kishnicë, Pompat per Ujësjellësin Badovci, Metaliku Janjeve dhe Ibër Lepenci.

Dalja 35 kV Fushe Kosove 1 (Kodi: 100180) prej orës 00:00 – 02:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS, Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatina e Vogël II, Albana e madhe te Shaljanet, FSK, Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani, Dimi, Banesat e Apollonisë, PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut, Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini, Bardhi i Madhë dhe Miradi e Epërme.

Dalja 35 kV Besi (Kodi: 100130) prej orës 00:00 – 02:00

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Lebanë- te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Lebanë Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc- Zuqollët dhe Ibër Lepenci.

Dalja 35 kV Mazgit-Koliq (Kodi: 100160) prej orës 00:00 – 02:00

Vendet: Apollonia Mazgit.

Dalja 10 kV NTPM Tehnologie Mabetex Group (Kodi: 100160) prej orës 00:00 – 02:00

Vendet: NTPM Tehnologie Mabetex Group

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

2.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zabel i Ulët (Kodi:16023006) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Shtrubullovë, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik- Gashët dhe Poterku.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime të domosdoshme.

3.

Në NS 35/10 kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi:10014011) prej orës 10:00 – 10:30 dhe 14:30 – 15;00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme Shushica.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit në TS 10/04 kV Gushtericë e Epërme (TS Pompat e Ujit).

4.

Në NS 35/10 kV Badovc do të ndërprehet :

TS 10/0.4 kV TS Gushtericë e Epërme- Pompa e Ujit (Kodi:10014011014) prej orës 10:00– 15:00

Vendet: Gushtericë e Epërme-TS Pompa e Ujit.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërimi I ormanit në TS 10/04 kV Gushtericë e Epërme(TS Pompat e Ujit)

5.

Në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr 37 Stabilimenti shpendares , Bregu i diellit(Kodi:11000016) prej orës 11:00 – 12:00

Vendet: Një pjesë e Lagjes së Spitalit, Hendikos, rr. Qazim Asllani, Fakulteti Teknik dhe Farmedi- Eulexi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

6.

Në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr 38 Bregu i dielit 1/1 (Kodi:11000017) prej orës 11:00 – 12:00

Vendet: Një pjesë e lagjes së Spitalit, një pjesë e Bregut të Diellit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koretini (Kodi: 62000017) prej orës 10:00-10:15 deri ne ora 15:00-15:15

Vendet: Koretinë Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët.

2.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS 172 Topanice (Kodi: 62000017172) prej orës 10:00-15:15

Vendet: Topanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët.

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Korisha (Kodi:31000010) prej orës 10:00 – 11:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollës së tensionit të mesëm në shtyllë, furnizimi i trafsotacionit të ri me energji elektrike.

11.11.2019

Ferizaj

1.

Në NS 110/0.6 kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Glloboqica (Kodi:42000002 ) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Glloboqica, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqët, Bravët, Lagjja Kollomoqe, Fabrika e Suxhukut, Seqishta, Krivenikë, Gurthyesit Gur i Bekuar, dhe AKRO.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, shkarkuesve katodik dhe kontrollimi për vaj të transformatorit etj.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi:82082002 ) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimii I trasesë nga drunjët dhe montimi i ndarësit linjor në Mirushë.

Gjilan

1.

Në NS 35/10 kV Gjilani 1 do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Malisheva (Kodi:60060018) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Malisheva.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrim I shtyllave dhe ndërrim i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovicë

1.

Në NS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi:71074001) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Radavci (Kodi:50000004) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë(Kodi:14016004) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha(Kodi:14000013) prej orës 10:00 – 12:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Dobërdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i rrjetit në shtyllën e vendosur dhe shtrëngimi i disa fushave të largpërçuesit.

3.

Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha(Kodi:14000013) prej orës 10:00 – 12:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e nderprerjes: Kalimi i rrjetit në shtyllën e vendosur dhe shtrëngimi i disa fushave të largpërçuesit.

Prizren

1.

TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoqa (Kodi: 30035005) prej orës 10:00-16:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste:Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe përforcimi i shtyllave.

10.11.2019

Punime sipas projekteve investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të nderprehet:

Dalja 35 kV Fushë- Kosovë 1 (Kodi: 100180) prej orës 00:00 – 03:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagjja 29 dhe Pompen FAM GAS, Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët, FSK ,P etrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani, Dimi , Banesat e Apollonisë, PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut, Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi I Madh dhe Miradi e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-s. 2.

Në NS 110/35 kV Elektrana do të ndërprehet:

Dalja 35 kV Fushë- Kosova 2 (Kodi: 100120) prej orës 03:00 – 07:00

Vendet: Ana e djathtë të Qytetit Fushë-Kosovës, Banesat Bresje Fushë- Kosovë, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje, pjesa te tregu, Uglari komplet dhe një pjesë të Fushe-Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku, Pompat e Ujësjellësit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova, Mulliri Fushë- Kosovë, Banesat e Reja, Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni ITrenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes, Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët, Fabrika e ushqimit të kafeshëve dhe Hekurudhat e Kosovës.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

11.11.2019

Prishtinë

1.

Në NS 220/10 kV Drenas(Kodi 160210) do të ketë ndërprerje në anën 10 kV prej orës 10:00 -12:00

Vendet: Te Soliterat, Posta,Te shtëpia e shëndetit, Muratori 2000, Kullla com,Shtëpiza 2(Rukolli), Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët), Qendra Zejtare Lokalet, Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri, Poklek, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku, Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë, Dobrosheci, Poklek i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli Gllanaselle,Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani, Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki, Llukovci, Gurthyesi Kalaja e Drenices Shtrubullove, Zabeli i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashet dhe Poterku.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

2.

Në NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari (Kodi:16021008) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja e nderprerjes: Testimi i detajizuar i Scada-së.

3 .

Në NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Drenasi 1 (Kodi:16021001) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Te Soliterat, Posta, Te shtëpia e shëndetit, Muratori 2000, Kullla com, Shtëpiza 2 (Rukolli).

Arsyeja e nderprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

4.

Në NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 2 (Kodi:16021002) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja e nderprerjes: Testimi i detajizuar i Scada-së.

5.

Në NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Drenasi 3 (Kodi:16021003) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Drenas (një pjesë) dhe Qendra Zejtare Lokalet.

Arsyeja e nderprerjes: Testimi i detajizuar i Scada-së.

6.

Në NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtrobullova (Kodi:16021004) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja e nderprerjes: Testimi i detajizuar i Scada-së.

7.

Në NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Vasileva (Kodi:16021006) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja e nderprerjes: Testimi i detajizuar i Scada-së.

8.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

  1. 10/04 kV Trudë (Kodi: 13000001002) prej orës 09:00-12:00 si dhe nga 14:00-17:00

Vendet: Truda- një pjesë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit sipas projektit.

12.11.2019

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banesat e reja (Kodi:15018020) prej orës 09:00-09:30 dhe 17:00 – 17:30

Vendet: Banesat e Reja.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërrimi i transformotorit dhe i kthinave të tensionit të mesëm në TS “Te Proni”.

2.

Në NS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Prroni (Kodi:15018020025) prej orës 09:00- 17:00

Vendet: Rr. Onufri, Bedri Pejani, Rexhep Mala dhe Pajazit Islami.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi I transformotorit dhe I kthinave të tensionit te mesëm në TS “Te Proni”.

3.

Në NS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharbanet (Kodi:14016003) prej orës 10:00-16:00

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e nderprerjes: Energjenizimi i trafove te reja.

11.11.2019

Punime me kërkesë të palëve të treta

Gjilan

1.

Në NS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Viti (Kodi:61067005) prej orës 09:00 – 12:00

Vendet: Viti (

“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura, Te Kasabanka, te Shtëpia e kulturës, Te pasqyrja dhe te Kisha Katolike).

Arsyeja e nderprerjes: Ngritja e shtyllës dhe montimi i konzollës.