Punime në rrjet, këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar për orarin më të ri të reduktimeve në Kosovë, për shkak të punimeve në rrjet.

Këto janë vendet që më 11, 12 e 13 tetor do të kenë reduktime të energjisë elektrike.

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, shtrëngimi i përçuesëve, ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar, përforcimi dhe ndërrimi i shtyllave të dëmtuara.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Suhadolli (Kodi: 41000020) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagja e Re, fshatrat: Suhadoll, Skullan, Leinë, Radevë dhe Llugë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i perҫuesëve.

Gjilan

1.

Në NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Begunca(Kodi: 61067010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Begunca, Lubishte, Shoshare, Letnicë, Vernakollë, Lagja Arifaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtja preventive, ndërrim i shtyllave dhe ndërrim izolatorëve dhe shtrëngim i përçuseve.

Mitrovicë

1.

Në NS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Betonjerka (Kodi: 71074004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Pejë

1.

Në NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha (Kodi 51000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i shtyllave dhe ndërrimi izolatorëve.

Prizren

1.

Në NS 110/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi II ( Kodi:30034003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lubizhdë, Bregdrin, Luki, Romaj, Kuzhnin, Dedaj, Kabash dhe Rizam Holding dhe Krajki 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë nga degët, eliminimi i defleksioneve.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raqë-Moglicë (Kodi:81083017 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Rr.Minatori, Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Përforcimi i shtyllave Goden-Prush dhe pastrimi i trasesë.

12.10.2019

Prizren

1.

Në NS 35/10kV Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Radesha (kodi 30037006) nga ora 09:30 deri në ora 12:30.

Vendet: Fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja: Vendosja shtylles 12m në Radeshë, implementimi dhe vendosja e shkarkuesve katodik.

12.10.2019

Punime nga investimet

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 3 (Kodi: 14000003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Tregu i bagëtive, Viadukti , Ina e vjetër dhe Shitorja te Ina e Vjetër. (Rrugët: Hakif Zejnullahu, Skenderbeu, Dëshmoreve dhe Fitorja).

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e trafostacionit të ri sipas projektit.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.14 Arbëria Sarajeva- (Kodi:12000008) prej 09:00 – 09:05 dhe 13:55-14:00

Vendet: Arbëria 1, Arbëria 4, Arbëria 5 dhe Arbëria 8.

Arsyeja e ndërprerjes: Krijimi i sigurise për Lidhje dhe furnizim të Trafoblindës së re; dhe

Dalja 10kVNr.21 Arbëria 5 (Kodi:12000014) prej orës 09:00 – 14:00

Vendet: Rr. Qemal Stafa, Xhamia te Varrezat –Arbëri; Arberia 9.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja dhe furnizimi i trafoblindës së re.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Stabilimenti 10 kV -Runik (Kodi:74000005) prej orës 09:00-12:00

Vendet: Pemishta, Leqina, Qitaku, Padalishta dhe Surigana.

Blinda shpërndarëse Vitak (Kodi:74000005) prej orës 14:00-17:00

Vendet: Runiku qendra, Qitaku, Padalishta, Leqina dhe Radisheva.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimin e izolatorëve të vjetër me të rinj, ndërrimi i konzollave në drejtimin e Pemishtes.

Nga palët e treta

12.10.2019

Pejë

1.

Në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati (Kodi 51000007) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtylles elektrike të rrjetit 10kV.

Gjakovë

1.

Në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV (Kodi: 81000003041) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Një pjesë e rr.Mic Sokoli.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i shtyllës ekzistuese të drurit në gjatesi prej 2m dhe bartja e kablos së tensionit të ulët nga shtylla ekzistuese e drurit në të betonit.

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Korisha,Lubizhda I, Gani Zekaj, Lagjja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në NS 10/0.4kV sipas aprovimit.

2.

Në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malsia e re (Kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Malsia e Re, Lutogllavë dhe disa kompani private.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në NS 10/0.4kV sipas aprovimit.

3.

Në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gërnqari ( Kodi:31000009) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshati Gërqar, “Breu Petrol” Hysen Hoxha, një pjesë e lagjes Kurilla, Superviva, Ujësjellësi Dardania.

Arsyeja e ndërprerjes: Realizimi i lidhesese sipas pëlqimit elektroenergjetik.

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 14:00 deri në ora 16:30

Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliqi-një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime për energjizimin e TS-it të ri.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.19 Ilirida (Taslixhe II)(Kodi:11000004) prej orës 10:00-10:10

dhe 13:30-13:40

Vendet: Lagjja Taslixhe, rr. Ymer Lutfi Paqarizi, rr.Halim Orana, rr .Ukë Sadiku, rr. Visar Dodani, rr. Mehmet Akif Dorsey, rr. Kuvendi I Bujanit, rr. Igballe Prishtina, rr. Rexhep Shema (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i AS dhe vendosja e leftes 400A.

3.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Tasligje 2 (Kodi:11000004016) prej orës 10:00-13:40

Vendet: rr. Ymer Lutfi Paqarizi, rr.Halim Orana, rr .Ukë Sadiku, rr. Visar Dodani, rr. Mehmet Akif Dorsey, rr. Kuvendi i Bujanit, rr. Igballe Prishtina, rr. Rexhep Shema (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i AS dhe vendosja e leftes 400A.

Mitrovicë

Në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Ana 0.4kV e NS 10/0.4 kV Bajram Aliu (Kodi: 74000011001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja nr.3 Skenderaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Për shkaqe sigurie përgaditja për furnizim të objekteve afariste-banesore për pranim teknik sipas pëlqimit elektro-energjetik nr.3398.

13.10.2019

Punime nga KOSTT-i

Në NS 110/10 KV Theranda (Kodi:320) do të këtë ndërprerje totale prej orës 08:00 -10:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi, Baqevci, Topliqani, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelac,. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi,Shiroka, pjesët periferike

të Therandës (rr.Reqani), Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku, Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes co, Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqinë I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova, Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III, Viva fresh,ETC, Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas ,Kfor, Studenqani, Doberdelani, Samadraxha, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fab.Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Dobërdelan, Samadraxhë, rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura, Reshtan, Therandë (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3, Sërbica Trepetica, Shpendija, Velezha, Caparci, Shiroka, Kfori, Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III dhe Viva freshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.