Punime në rrjet, këto janë vendet ku nesër e pasnesër do të ketë reduktime të rrymës

KEDS ka bërë të ditur orarin e reduktimeve të energjisë elektrike në rajonet e Kosovës, si shkas i punimeve në rrjet.

Orari i mëposhtëm vlenë për nesër dhe pasnesër:

Prizren

1.

Në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ortakoll 2 (Kodi:30000003) prej orës 09:00 – 10:00

Vendet: Lagjja Ortakolli, Lagjja Baruthana, Zona e Pashtrikut, Sarajevas, Ortokolli, Likes, Ferizajit, Carraleves, rr. Besnik Kastrati, rr. Ohri, rr. Bije Vokshi, rr. Vetim Shala, rr. Ali Hadri, rr. Isa Boletini, rr. Mihail Grameno, rr. Jakup Ferri, rr. GjonSerreqi dhe rr. Bedrush Qollaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Eliminimi i lidhses unazore, bartja e TS 10/0.4kV në gjendjen e mëparshme me LP 10kV Ortakoll 1.

Pejë

1.

Në NS 35/10 kV Klinë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zajmi (Kodi:52056004) prej orës 10:00 – 13:00

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakë dhe Sferkë.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërrimi i dy shtyllave në Poterq.

2.

Në NS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (Kodi:54000002) prej orës 08:30 – 10:30

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja e nderprerjes: Përforcimi i përçuesve në dy shtyllat në Sine.

04.12.2019

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20)kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Moteli (Kodi: 73000006029) prej orës 10:00 -13:00

Vendet: Rr. Martirët e Lirisë, rr.Pronaj Group, rr.Aziz Halili,rr. Dëshmorët e Kombi (një pjesë)

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e shtyllave.

05.12.2019

Prishtinë

1.

Në NS 22035/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 4 (Kodi:14000004) prej orës 09:00 – 15:00

Vendet: rr. Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit dhe pjesa afër Hotel Besiana.

Arsyeja e nderprerjes: Energjizimi i linjës 10 kV, energjizimi i TSB ekzistuse te Lagjja e Kuvajtit, në kuader të projektit Lot 9, nënprojekti Haxhovit 3.

2.

Në NS 22035/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi:14000005) prej orës 09:00 – 15:00

Vendet: Qyteti- një pjesë, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.

Arsyeja e nderprerjes: Energjizimi i linjës 10 kV, energjizimi I TSSH privat (TSSH NTP Gashi) 250 kVA, në kuadër të projektit Lot 9, nënprojekti Haxhovit 3.

Punime me kërkesë të palëve të treta

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Stabilimenti 10 kV të TS 10/0.4 kV Red Bull Agim Berisha nga dalja 10 kV Korisha (Kodi:31000010) prej orës 13:00 – 16:00

Vendet: Zenuni, Stacioni policor, Vullkanizer-Automekanik (Muqaj), Gypa betonike-Atllas, Albes Petroll, Dibrani –depo, Shtëpi individuale-Gani Memaj, Internorm plast, Cani-autoservis, vullkanizer, Luadona, M.Uka-Korishë, Mahalla e Zekëve 1-Korishë, Mahalla e Zekëve 2-Korishë, Privat-Korishë-Maxhun Bytyqi, Privat-Korishë-Sherif Kukaj, Lagjja e Balisë-Korishë, Kullë-Korishë, Lagjja e Bajramit-Korishë, Agrodrinia, Vullkanizer (Bashkim Memaj), Moteli-Piknik, Ali Memaj, GEA-Gulistan, Hasan Uka-Lindi Gea, Hazer Dina-Frashëri, Asllan Bytyqi (OK), Vëllezërit Hoxha, Albad, Komuniteti (Haxhi Bytyqi), EDI – COM, Veli Rexha, Agim Buduri, Tun Kqira, NTSH “BAAF”, Kamilla-Erdall Shenkardesh, Gani Zekaj Glladnik-Korishe, NTP Ëesstar –Lubizhdë, Lagjja Ahmetaj-Ukaj-Korishë, Sadri Ahmetaj-Korishë, NTP Eda-Pagarusha, D&H Dardan Selaj, Korisha te lumi, Mehdi Jakup Lumi – Gold Invest, Xhafer Ahmetaj Viva Fresh shpk.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e disa përçuesve dhe shtyllës.

05.12.2019

Punime me kërkesë të KOSTT-it

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani (Kodi:32000007) prej orës 08:00 – 11:00 dhe 13:00-17:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace dhe Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e nderprerjes: Montimi i përçuesve në linjen 110 kV TS Therandë-TS Rahovec.