Qytetarët të dielën të dalin masivisht të votojnë

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi në edicionin e mbrëmshëm të magazinës debatuese “Cick Plus” , u bëri thirrje qytetarëve të dielën në raundin e dytë të zgjedhjeve të dalin në mënyrë masive dhe të votojnë për, siç thonë, të vendosin për ardhmërinë e vendit.

Ai siç flet për situatat aktuale politike dhe për zgjedhjet të dielën dhe censusin e nevojshëm prej mbi 40 për qind.

Duke e sqaruar procesin e zgjedhjeve në raundin e dytë, si dhe censusin e nevojshëm prej 40 për qind, Xhaferi tha se nëse arrihet census prej 40 për qind, Xhaferi tha se nëse nuk arrihet census prej mbi 40 për qind, më 12 maj ai duhet ta ndërmarrë funksionin e presidentit të Republikës së Maqedonisë të Veriut. .