Radikali Sheshel viziton në burg super kriminelin Legija, i kërkon atij çlirimin e Kosovës

Krimineli i luftës Vojislav Sheshelj ka vizituar Milorad Ulemek Legija i cili është dënuar për vrasjen e kryeministrit serb Zoran Gjingjiq.

Legija u vuan dënimin maksimal prej 40 viteve burgim.

Autorizojë Vojisllav Sheshelj që në emrin tim dhe në marrëveshje me avokatët e mi të nis gjitha çështjet ligjore dhe të paguaj të gjitha shpenzimet gjyqësore në mënyrë që të arrihet rishikimin e procedurës gjyqësore të kryera kundër meje dhe nmë të cilin jam dënuar,  shkruan Legija në letrën që Shesheli prezantoj , raporton B92.

Shesheli thotë se Ulemek i tha atij “do të çlirojmë Kosovën së bashku” për të cilën, shton ai, nesër do të bisedojë me Zvezdan Jovanoviç, i cili gjithashtu  është dënuar me burgim maksimal për vrasjen e Gjingjiç.

Unë do t’u jap një mesazh se Serbia po pret që Legija dhe Zvezdan ta çlirojnë Kosovën së bashku.