Receta: Një desert me mjedra dhe i lehtë për tu përgatitur

Së pari, vendosni mjedrrat në zjarr të lehtë deri sa shpërbëhet dhe zbutet dhe bëhet e lënsgme aq sa të pikoj. Kur trozohet mirë i shtoni një lugë të vogël sheqer. Kur është pak e shkurtër, shtoni disa miell për ta zbutur atë. Shtone për erëza për shije, vanilje dhe kanellë që janë një kombinim i këndshëm. Dhe pas rreth 20 minutash ju do të merrni një rrjedhje të trashë. Shërbyer akullore, derdhni raspberries, dhe shtoni disa krem. Ju mund të spërkatni me thërrmi të çokollatës ose të dekoroni sipas dëshirës.

Përbërësit:
Krem për zbukurim, akullore të vaniljes, një filxhan me mjedër të ngrirë (mund dhe të freskët), tre lugë sheqer, një lugë miell, një kanellë për shije (gjysmë filxhan kafeje), aroma e vaniljes.

Së pari, vendosni raspberries në zjarr për të bërë atë pikoj, dhe shtoni sheqer. Kur është pak e shkurtër, shtoni disa miell për ta zbutur atë. Shto erëza për shije, vanilje dhe kanellë janë shumë të këndshme. Pas rreth 20 minutash ju do të merrni një rrjedhje të trashë. Shërbyer akullore, derdhni raspberries, dhe shtoni disa krem. Ju mund të spërkatni me thërrimet e çokollatës ose të dekoroni sipas dëshirës!

Delikatesa e mjedrës do të shkojë mirë si një kavanoz.