Sabit Hoxha i diagnostifikuar me leukemi akute ka nevojë për ndihmën tuaj

Sabit Qazim Hoxha nga fshati Obranqë të Podujevës është baba i katër fëmijëve. Ai vuan nga Leukemia Akute dhe mjekimi i tij duhet të bëhet në Turqi.

Sabiti është i papunë dhe jeton në gjendje të rëndë ekonomike.

Për shërimin e tij nevojiten 110.ooo euro.

Të gjithë ata që kanë mundësi të kontribuojnë mund ta bëjnë përmes bankës në nr. e xhirollogarisë së gruas së tij:

Fatmire Hoxha (gruaja e Sabit Hoxhës)
Raiffaisen bank: 1501150002659713
Nr personal: 1004249271