Sadri Ramabaja i VV-së, i dyshuar për veprën terroriste, thirret nga Prokuroria Speciale

Kandidati i VV’së për deputet, Sadri Ramabaja, është i ftuar i Prokurorisë Speciale si i dyshuar për veprën terroriste. Sipas Prokurorisë Speciale, Ramabaja është i dyshuar për “Vrasjen e përfaqësuesve të lartë të Republikës së Kosovës”.

“Vrasje e përfaqsuesve të lartë të Republikës së Kosovës dhe2. Përgaditja e veprave terroriste ose veprave penale kundër rendit kushttues dhe sigurisë së Republikës së Kosovës”, thuhet ne ftesen e Prokurorisë,