Samsung Galaxy A90 me bateri më të vogël sesa modelet A50 dhe A70

Deri tani nuk ka pasur shumë informacion rreth telefonit Galaxy A90.

Tani për tani, dihet se do të ketë një kamerë pop-up të një lloji të caktuar dhe gati të gjithë pjesën e përparme të mbuluar me ekran. Tani ne mund të shtojmë informacionin e baterisë në këto detaje.

Samsung Galaxy A90 do të ketë një bateri më të vogël se ajo që po zbatohet nga modelet më të lira në serinë – Galaxy A50 dhe Galaxy A70. A50 ka një bateri 4000mAh, ndërsa A70 pritet të zbatojë një bateri 4400mAh.

Bateria e Galaxy A90 do të ketë shenjën e modelit EB-BA905ABN dhe kapacitet prej 3610mAh. Kjo mund të jetë një minimum dhe jo një kapacitet tipik, që do të thotë se mund të renditet zyrtarisht si një bateri 3700mAh.

Është e mundur që mekanizmi i rrëshqitjes për kamerën pop-up të jetë shkak i madhësisë së baterisë, pasi sistemi merr shumë hapësirë në telefon.